Implanturi dentare de calitate Premium, la preturi imbatabile, chiar in centrul Bucurestiului!

Programati-va acum pentru consultatie si beneficiati de 200 euro reducere! Telefon: 0725 515 999

Implanturile dentare sunt prima alegere pentru îngrijirea dentară. Iată un ghid pentru implanturile dentare pentru pacienții cu dinți pierduti. Vizualizați sectiunile de mai jos pentru a afla despre tratamentul implantului dentar la clinica Elveto-Dent®:

 • Ce sunt implanturile dentare?
 • Experiența dumneavoastra in implanturile dentare.
 • 10 motive pentru alegerea implanturilor dentare.
 • Un scurt istoric al implanturilor dentare.
 • Costul implanturilor dentare.
 • Cum sa evaluati costul implanturilor dentare?
 • Implanturile dentare prin tehnologia ALL-ON-4.
 • Pro si contra implanturilor dentare.

Ce sunt implanturile dentare?

 

Implanturile osteointegrante sunt eficiente în 96% la sută dintre toți pacienții tratați. Clinica Elveto-Dent® este unul dintre centrele de elita pentru implanturile dentare osteointegrante din Romania.

Un dinte natural este format dintr-o coroană (partea pe care o vedeți deasupra gingiei) și rădăcina (partea ascunsă sub gingie). Defapt rădăcina din maxilar este cea care  sustine dintele natural în loc. Un implant dentar este un dispozitiv mic de titan care servește ca înlocuitor pentru porțiunea de rădăcină a unui dinte natural lipsă. Titanul este folosit pentru că este cel mai compatibil cu corpul uman. Implantul dentar este plasat în osul maxilarului superior și inferior și funcționează ca o ancoră pentru dintele ce va fi inlocuit. După ce osul a crescut în jurul implantului, implanturile pot păstra o coroană, o punte sau o suprastructura, la fel cum rădăcinile țin dinții naturali în loc.

Implanturile oferă suport suplimentar în cazul în care dinții lipsesc fără a pune forțe asupra dinților naturali rămași. Acestea pot fi utilizate pentru a sprijini înlocuirea unui singur dinte lipsă sau a unui set funcțional complet pentru persoanele care și-au pierdut dintele sau dinții.

Experienta dumneavoastra in implanturile dentare.

 

La ce sa ne asteptam?


Există de obicei două lucruri care stau între un pacient și un zâmbet nou, perfect, cu ajutorul implanturilor dentare. Unul este investiția financiară, iar celălalt este frica de necunoscut. Clinica Elveto-Dent® este dedicata eliminării temerii interventiilor chirurgicale cu  implant dentar. Începem prin furnizarea cât mai multor informații posibile pacienților noștri potențiali prin intermediul prezenței noastre online, a materialelor tipărite și a personalului nostru informat prin telefon. Trecând prin ușile noastre, fiecare pacient care are în vedere o procedură de inserare a implanturilor dentare ar trebui să simtă un sentiment de bun venit și încredere care nu este caracteristică majorității instituțiilor de îngrijire a sănătății. Primul pas este să eliminam orice neliniște.

Implant Dentar 1950 lei

Oferta Lunii

Implant Dentar + Bont Protetic + Coroana Dentara + Consultatie + Plan de Tratament = Doar 399 Euro

Oferta Expira in:

2020/12/31 19:00:00

Adresa

Recompense zilnice cu implanturi dentare

 

Bucurați-vă de alimentele preferate fără repercusiuni

Nu există mobilitate în interiorul gurii – fara lipici sau adeziv dentar!

Nu există restricții asupra palatului.

Zâmbește larg. Încetați să va abtineti din a zambii, râdeți. Încredere totală.

Aproape toată lumea poate fi un candidat pentru tratamentul cu implant dentar.

Apelati-ne

Prima vizita la Elveto-Dent®

 

Prima vizită este o examinare cuprinzătoare a dinților, inclusiv radiografia și amprente (mulaje din gips ale dinților dumneavoastră). Medicul va proiecta un plan de tratament personalizat ideal pentru procedura implantului dentar și, de obicei, cel puțin o posibilă alternativă. Acest plan va fi prezentat pacientului într-un document scris în timpul acestei vizite sau la dispoziția pacientului la o altă dată. Un membru al personalului va explica planul în detaliu și va răspunde la toate întrebările. Nu există limită de timp pentru această vizită inițială. Cu cat intelegi mai mult, cu atat relatia noastra va fi mai buna.

 

A doua vizita va va schimba viata!

 

Dacă pacientul alege să urmeze planul nostru de tratament, următoarea întâlnire este experiența interventiei. Durata acestei vizite depinde de numărul de implanturi plasate și complexitatea plasării; totuși o procedură medie durează 1 până la 3 ore.
Majoritatea pacienților aleg să aibă implanturile plasate chirurgical cu anestezie locală (treaz), dar pentru cei care preferă să doarmă prin procedură, oferim serviciile unei echipe de anestezie generală de primă clasă.

Personalul va fi pregătit cu pachete de gheață pentru a reduce gradul de umflare a feței după intervenția chirurgicală și va explica cu atenție “sfaturile” de vindecare pentru recuperarea rapidă. Majoritatea disconfortului postoperator din procedura implantului dentar poate fi pus pe inflamarea/umflarea zonei, astfel încât folosirea unei pungi cu gheață minimizează impactul.

Unii pacienți se întorc să lucreze a doua zi . Alții preferă să se odihneasca și sa se răsfețe pentru câteva zile. În mod normal, programăm o scurtă rezervare la 2-3 săptămâni după procedura de inserare a implantului dentar pentru a taia suturile; majoritatea pacienților nu simt absolut nimic la taierea firelor, maxim un mic discomfort, pret de 2-3 minute.

 

Totul revine la normal!

 

Următoarea fază nu implică programari decât dacă pacientul sparge din neatenție un dinte temporar sau dezvoltă o complicație neașteptată. Acesta este momentul în care implanturile de titan se leagă de osul natural și formează rădăcinile solide care vor accepta dinții permanenți. Acest proces durează de la 3 la 5 luni și este lipsit de durere. La jumatatea perioadei de vindecare de 3 luni, o programare este necesara, de obicei, cu un medic generalist din clinica noastra care va curata dintii provizorii si va va instrui cu tehnicile eficiente de igiena orala la domiciliu.

Odată ce implanturile s-au integrat in os, este programată o vizită de diagnostic protetic complet. Această vizită nu este de lungă durată si este lipsită de durere. Permite medicului și tehnicianului dentar  să conceapă fiecare detaliu al lucrarii protetice ce va deveni zâmbetul final.

 

Zambetul Final!

 

Aproximativ trei săptămâni mai târziu, pacientul are lucrarea protetica finala terminata. Astfel dupa aceasta ultima programare va veti putea bucura de zambetul perfect pe care il meritati! Clinica noastra promite sa depuna tot efortul necesar pentru ca dumneavostra sa puteti zambi si folosi in orice situatie dintii, asa cum am facut-o cu alti mii de pacienti!

Apelati-ne

10 motive pentru alegerea implanturilor dentare:

 

 1. Aspect îmbunătățit: coroana dentara pe suport implantar are aspect mai natural decât protezele detașabile și sunt mai atractive. Ele arată și se simt ca dinții naturali. Deoarece implanturile fuzionează cu oasele, protezarea este permanentă și nu poate fi îndepărtată.
 2. Îmbunătățirea încrederii: protezele detașabile cand devin libere va pot stânjeni și pot cauza jenă pentru purtător. Cu proteze dentare pe implant o persoană se poate simți încrezătoare că dinții nu se vor mișca. Toate activitățile obișnuite pot fi efectuate fără teamă sau jena.
 3. Confort și siguranta: Protezele detașabile pot provoca pete în zona gurii sub proteza. Cu proteze dentare pe suport implantar, nu există pete sau zone dureroase. Protezele detașabile pot fi incomode deoarece necesită dezinserarea pe timp de noapte și dupa masa pentru curățare si acestea necesită adezivi neplacuti. Pacientii cu implant dentar nu experimenteaza aceste situatii jenante.
 4. Durabilitate: Implanturile au o rată ridicată de succes și durabilitate. Ele durează mulți ani. Cu bună ingrijire si consultatii regulate, implanturile pot dura o viață.
 5. Masticatie imbunatatita: protezele detașabile pot aluneca în timpul mesei și pot face din masticatie o activitate complicată și nefericită. Abilitatea de a mesteca alimente se imbunatateste dramatic cu implanturile dentare. În timp ce protezele detașabile sunt doar între 20% și 25% la fel de eficiente ca și dinții naturali ai unei persoane, protezele suportate pe implanturi sunt la fel de eficiente in procent de 80%. O proteză susținută de implanturi dentare funcționează ca dinții naturali, făcând din masticatie o experiență plăcută și ușoară.
 6. Gust îmbunătățit: o proteză complet detașabilă superioară acoperă cerul gurii. Alimentele sunt mai dificil de gustat și de savurat. Cu o proteză pe implant, cerul gurii nu este acoperit și alimentele pot fi gustate pe deplin
 7.  Îmbunătățirea nutriției și sănătății: Multe alimente nu pot fi consumate cu proteze detașabile. Cu o lucrare pe implant, oamenii pot să mănânce o dietă variată, sănătoasă, care include toate grupurile de hrană necesare pentru o nutriție îmbunătățită. Alimente lipicioase si  crocante, cum ar fi morcovi, salată și merele pot fi adăugate la dieta.
 8. Vorbire îmbunătățită: protezele detașabile pot face ca sunetul in vorbire să fie deformat. Dinții pot să se strecoare în interiorul gurii, cauzând murmurări sau deformari ale cuvintelor. În cazul implanturilor dentare, vorbirea normală nu este de obicei o problemă și pacienții se pot simți încrezători că dinții nu vor aluneca în timpul conversației.
 9. Scăderea sansei de pierdere a lucrarilor: protezele mobile pot fi ușor de pierdut. Protezele pe implanturi dentare nu pot fi îndepărtate sau pierdute.
 10. Creșterea oaselor: Una dintre problemele cele mai devastatoare pentru pacienții cu proteze mobile este pierderea de os care are loc în timp. Protezele dentare detașabile devin mai greu de purtat datorită acestei pierderi osoase. Creasta osoasa se îndepărtează treptat, oferind o creastă din ce in ce mai mica pentru a susține proteza. Implanturile dentare acționează ca dinții naturali și ajută la stimularea și creșterea osului.
Implanturi Dentare

Costul implanturilor dentare.

 

La clinicile noastre veti stii exact costul intregii lucrari. Pretul pe care o sa il aflati la consultatia initiala nu sufera schimbari pe parcursul tratamentului. In plus de aceasta va putem oferii o posibilitate de plata esalonata a tratamentului, sau va putem ajuta pentru a primii finantare de la banca BCR®.

Preturile noastre pentru un implant dentar standard (exceptand ofertele promotionale), pornesc de la 450 EUR, si cresc in functie de tipul implantului dorit. De retinut este faptul ca medicul implantolog va va comunica si explica toate tipurile de implant, cat si posibilitatile de finantare, si va vom ajuta pe tot parcursul tratamentului la noi.

 

Cum sa evaluati costul implanturilor dentare?

 

Randamentul investițiilor

 

Evaluați costul implantului dentar și considerați că dinții protetici nu se descompun, că implanturile au potențial longeviv pe durata vieții și că, cu proteza finală, distrugerea sau fisurarea este rară. Soluțiile alternative, cum ar fi coroanele și puntile, sunt construite pe rădăcini naturale, nu implanturi, și exista întotdeauna riscul de degradare al rădăcinii. Ele inevitabil necesită înlocuire. Chiar mai puțin stabile sunt protezele, în care osul se află într-un mod constant de retracție, făcând protezele prost fixate și necesitând o rebazare frecventă, uneori necesitand înlocuirea acestora. Întreținerea și cheltuielile stomatologice cu tratamentul pe implant dentar sunt minime după investiția inițială.

Calculați beneficiile:

 • Beneficiile întregului organism si sănătate
 • Absența bolilor dentare și a durerii
 • Nutriție îmbunătățită
 • Bucurați-vă de alimentele interzise anterior
 • O noua stima de sine
 • Încrederea în interacțiunea socială
 • Zâmbiti din nou în fotografii
 • Evitarea pierderii osoase viitoare
 • Economii de timp pentru îngrijirea dentară viitoare

Un scurt istoric al implanturilor dentare.

 

Implanturile dentare au apărut ca o soluție premium pentru multele tipuri diferite de probleme dentare după ani de dezvoltare și perfecționare. Pentru dinții care au devenit iremediabili si nu mai pot fi salvati, implantul dentar este cea mai eficientă restaurare.

Inceputurile implanturilor dentare dateaza încă din 1952, când un medic suedez (Dr. Per-Ingvar Brånemark) a descoperit în mod uzual proprietățile de lipire a oaselor catre acest metal. Cercetările sale clinice în curs de desfășurare și experimentarea au condus în cele din urmă la aplicații extraordinare în medicina dentară, iar primul pacient dentar a fost tratat cu implanturi dentare din titan în 1965.

Numele lui a fost Gosta Larsson și a fost ingropat în 2006, cu toate implanturile intacte.

Sistemul de implanturi Nobel Biocare Brånemark Implant folosit si de echipa de experți de la Elveto-Dent®,este derivat în întregime din descoperirea inițială a Dr. Brånemark și are cea mai lungă istorie a cercetării științifice și a dezvoltării produsului, precum și cel mai profund succes al succesului consistent.

Clinica Stomatologica

Implanturile dentare prin tehnologia ALL-ON-4.

 

Proteza All-On-4® este cea mai economică opțiune pentru un tratament implantar dentar stabil, cu rezultate estetice deosebite. Acest protocol utilizează o proteză sprijinită strategic de patru implanturi dentare poziționate biomecanic pentru o stabilitate maximă. Atât protocoalele dintilor într-o zi, cât și protocoalele implantate pe calculator pot fi efectuate folosind Conceptul de tratament All-On-4.

 

Istorie

 

Procedura implantului dentar All-On-4® nu este nouă. Folosirea a patru implanturi pentru a susține dinții permanenți este destul de veche și a continuat să fie o resursă fiabilă și eficientă pentru zâmbetele noi într-un sfert de secol. Rata de succes pentru proteze construite pe patru implanturi în fiecare arc este aceeași cu rata de succes pentru cazurile care necesită mai multă ancorare. Utilizarea scanărilor 3D de la scanerul i-CAT perfectioneaza procesul de planificare.

 

Versatilitate

 

Sistemul All-On-4® permite unui pacient să aleagă dintr-o gamă largă de abordări la fabricarea noului său zâmbet. Proteza finală poate fi făcută din diferite materiale de laborator, de la acrilat la portelan fin, întotdeauna cu aceeași atenție la detaliile estetice, dar care permite investiția financiară să se potrivească zonei de confort a pacientului. Frumusețea acestui sistem este că poate fi actualizată. Implanturile suplimentare pot fi adăugate mai târziu și / sau protezele în sine pot fi fabricate cu materiale mai bune in functie de finantele pacientului.

 

Economie

 

Nu există nici o îndoială că dinții permanenți aduc confort, încredere, vigoarea și vitalitatea calității vieții. Implanturile dentare care utilizează protocolul de tratament All-On-4® sunt fără echivoc cea mai bună alternativă pentru a limpezi viața cu protezele detașabile. Pe lângă avantajele psihologice de preț ale dinților naturali, un zâmbet fix elimină vizitele pe tot parcursul vieții pentru rebazarea protezelor detașabile, deoarece gingiile și țesutul osos se retrag permanent. De asemenea, elimină necesitatea furnizării continue de produse adezive.

 

Estetică

 

Tehnologia de laborator neegalată ne permite să creăm fiecare zâmbet nou, cu o extraordinară sensibilitate, personalizare și detalii. Medicii și tehnicienii de laborator se mândresc cu capacitatea lor de a construi zâmbete care se potrivesc în mod distinct cu fiecare față și personalitate. Acest nivel premium de îngrijire estetică face parte din fiecare pachet de tratament All-On-4®.

 

Confort

 

Procedura chirurgicală pentru protocolul All-On-4® este minim invazivă și poate fi realizată aproape întotdeauna folosind anestezia locală. Echipa noastră de profesioniști cu experiență oferă informații complete pre-op și post-op pentru a vă asigura că fiecare pacient are cea mai confortabilă experiență posibilă în clinica noastra. Timpul de recuperare este scurt și satisfacția este instantanee.

Pentru pacienții cu mai multă anxietate, clinica noastra oferă anestezie generală prin serviciile unei echipe experimentate de anestezie generala.

 

Pro si contra implanturilor dentare.

 

Ar trebui întotdeauna să începeți cu un protetician!

 

Pentru a atinge funcția dentară maximă, estetica superioară și confortul total, expertiza unui protetician instruit este cheia satisfacerii pe termen lung.

Pacienții care obțin cea mai mare recompensă din tratamentul implantului dentar sunt cei care poartă în prezent proteze superioare și / sau inferioare și cei care urmează să se apropie de starea edentata (fără dinți naturali) din cauza traumelor, degradării, infecției sau deteriorării osoase.

Este întotdeauna mai bine să protejezi și să se păstreze dinții sănătoși naturali. Dar unii pacienți ajung in situatii iremediabile. Asta înseamnă că banii investiți în orice formă de lucrari dentare de compromis vor avea o durată scurtă de viață și ar putea face chiar și mai rău probleme. Consilierea pe scară largă a unui protetician este de neprețuit în acest scenariu.

Chiar și cele mai bune proteze potrivite sacrifică calitatea vieții pentru pacient. Ele sunt la fel de nenaturale pentru psihicul uman ca un braț protetic sau un picior protetic. Îndepărtarea unei părți a corpului sfidează instinctul uman.

Pe lângă contraindicațiile psihologice, protezele inhibă multe conforturi ale vieții.  Alimentele sunt ușor prinse sub ele provocând abraziuni dureroase și unele alimente dezinsera protezele, facand folosirea acestora un chin.

Implant Dentar Megagen - 599 Euro

Oferta Lunii

Oferta Expira in:

2020/12/31 19:00:00

Apelati-ne

Protezele dentare accelerează îmbătrânirea. Implanturile dentare păstrează tineretea.

 

Osul care ține protezele la locul lor începe să se micșoreze odată ce există o absență a structurii rădăcinii. Protezele se slăbesc și necesită rebazare sau reconstruire, în timp ce țesutul de suport al obrazului se prăbușește adesea prematur, provocând riduri pe față.

Dinții naturali care sunt descompuși și țesuturile gingivale care sunt infectate sau inflamate reprezintă de obicei o alegere finală între protezele dentare sau implanturile dentare. Acesta este locul unde un protetician vă poate ajuta.

Implanturile dentare sunt întotdeauna alegerea preferată, deoarece acestea recreează un sistem sănătos de rădăcini noi pentru dinții care se leagă efectiv de osul uman. Dinții protetici care rămân fixați în gură sunt apoi atașați la implanturi, creând un mediu plin confort și estetică mult mai mare decât protezele detașabile.

Un protetician bun, susținut de un laborator dentar sofisticat, de înaltă tehnologie, poate crea zâmbete protetice care aproape perfect mimează dinții naturali.

În cazurile în care gura este sănătoasă, cu excepția unui singur dinte sau a câtorva dintre dinții adiacenți, implanturile dentare plasate de un implantolog experimentat pot fi totuși cea mai bună alegere. Datorită longevității și stabilității lor și datorită neafectarii altor dinți sănătoși în gură, nici un alt dinte nu este compromis în procesul de tratament.

 

Implanturi dentare versus coroane sau poduri

 

Coroanele unice, care sunt construite pe rădăcini naturale, rămân subiectul sănătății acestei rădăcini, lăsând deschisă posibilitatea unei alte degradări, necesitatea unui tratament de canal și înlocuirea coroanei. Implanturile dentare nu se distrug. Un dinte construit pe un implant dentar are o viață sănătoasă foarte lungă. În mod similar, puntile sunt dependente de ancorarea dinților naturali atat timp cat dinții de ancorare rămân sănătoși.

Tratamentul implantului dentar este posibil pentru aproape orice pacient și vine cu foarte puține riscuri cunoscute. Ratele de succes publicate sunt foarte mari. În plus față de aptitudinea proteticianului, respectarea angajamentului pacientului este esențială pentru succesul tratamentului implantului dentar.

Pacienții trebuie să înțeleagă că tratamentul implantului dentar este o procedură chirurgicală asociată cu toate riscurile chirurgicale normale și că nu este pur cosmetică. În timp ce noul zâmbet este cel mai apropiat lucru disponibil pentru dinții naturali, există unele compromisuri.

Medicul  dumneavoastră vă va avertiza: Fumatul este cel mai mare dușman pentru succesul tratamentului implantului dentar. Fuziunea osului cu implantul de titan și procesul de vindecare poate avea loc numai într-un mediu oral care nu este expus fumului. Fumatul are, de asemenea, efecte sistemice dăunătoare asupra circulației și a metabolismului osos.

Statisticile indică faptul că fumatul inhibă integrarea implanturilor de titan cu oase naturale, dar afectează și curățenia gurii, creând un mediu predispus la infecții. Zonele mici de spațiu dintre dinții protetici și țesutul gingiilor necesită ca pacienții să dezvolte obiceiuri de igienă dentare clare si sanatoase. Vizitele de rutină protejează sănătatea implanturilor dentare.

Va Redam Zambetul!

implant dentar Bucuresti