Metoda PRGF-ENDORET este o tehnica noua si revolutionara pentru regenerarea osoasa si tisulara din jurul implantului dentar. Acest procedeu foloseste sangele dumneavoastra propriu, mai exact plasma din acesta pentru o vindecare de pana la 7 ori mai repede. Nu exista nici un risc deoarece se folosesc materiale din propriul dumneavoastra corp.

 

 

CUM SE PROCEDEAZA?

 

Se extrage o cantitate mica de sange de la pacient, din care se obține plasma (proteine) printr-un proces de centrifugare. Această plasmă este apoi combinată cu  clorura de calciu naturală (formând o gelatină care poate fi manipulată cu ușurință). Nu există produse sintetice în proces.

 

De exemplu, dacă ar exista o nevoie de creștere a osului dumneavoastra, acea gelatina ar fi combinată cu particule osoase microscopice de la pacient .

 

Nu există nici o respingere deoarece materialele provin de la pacient; nu este nimic străin. Aceste super proteine suporta vindecarea, reduc inflamatia si protejeaza zona complet impotriva bacteriilor, deoarece inchid rana imediat iar bacteriile nu vor putea intra. Astfel, odata ce o doza terapeutica este aplicata in zona de tratament, riscul de infectie sau orice alta complicație post-chirurgicală este diminuată. Acest proces garantează o îmbunătățire semnificativă, absența durerii și o vindecare mult mai rapidă.

 

 

 

BENEFICIILE PRGF

  • Vindecare mult mai rapida
  • Osteointegrarea implanturilor este net imbunatatita
  • Regenare osoasa superioara
  • Reducerea catre minim a complicatiilor post-operatorii
  • 100% biocompatibil
  • Nici un risc de respingere a organismului